Tel.:014 96 01 55014 96 01 55

Een feestzaal huren doet u bij Peir Oan

Uw zoektocht om een feestzaal te huren in Mol eindigt meteen wanneer u de zaal van Peir Oan ontdekt. Onze locatie is ideaal gelegen en perfect uitgerust om uw bijeenkomsten goed te laten verlopen. Met onze flexibele service beslist u zelf hoe u de zaal wenst te huren.

Alle feesten

Welk feest u ook wil organiseren, kom eerst langs ons café om de zaal vast te leggen. Alle vormen van activiteiten zijn mogelijk. Een vat geven voor uw verjaardag, een sportclub die de zaal wil huren of een technoparty geven, het is allemaal mogelijk. Momenteel hebben we zelfs twee dansgroepen die de feestzaal huren voor hun activiteiten.

Uw wensen

De formule waarmee u de zaal huurt, kan volledig worden afgestemd op uw wensen. Wij hebben alvast tafels en stoelen ter beschikking met een eigen toog is. Ook de muziekinstallatie mag u gebruiken om de sfeer er meteen in te brengen. Verder kan u rekenen op ons personeel voor de bediening of u mag dit volledig zelf regelen.

Benefiet

Ook wanneer u met uw vereniging een evenement op groot scherm wil volgen, kan u onze zaal in Mol gebruiken. Wij voorzien het scherm zodat uw gasten comfortabel kunnen volgen bij een goed drankje. Met Peir Oan dragen wij graag ons steentje bij aan een goed doel. Heeft u ruimte nodig om een benefiet te organiseren? Kom dan gerust eens naar ons om alles te bespreken.

Contact

Denk meteen aan Peir Oan wanneer u een zaal nodig heeft voor de meest uiteenlopende evenementen. Bespreek tijdig met ons de mogelijkheden.

Café Peir Oan
Contacteer ons!014 96 01 55014 96 01 55