Tel.:014 96 01 55014 96 01 55

Op cafébezoek bij Peir Oan in Mol

Peir Oan is het gezellige en sfeervolle café van Achterbos, een gehucht van Mol. In onze zaak is iedereen welkom om iets te komen drinken, voor een aangename babbel of om de caféspelen uit te proberen. Kom zeker ook eens langs tijdens één van onze evenementen.

Rockavonden

Op tijd en stond organiseren wij bij Peir Oan een rockavond. Verschillende groepen brengen hun rock muziek in onze kroeg. Tussendoor houden wij ook thema-avonden, bijvoorbeeld tijdens de kermis van Achterbos. Waag u ook aan onze caféspelen.

Fanclub Radja Nainggolan

Op ons groot scherm tonen wij steeds live voetbal. We volgen niet speciaal één ploeg, maar het is de klant die de keuze maakt. Met de fanclub van Radja Nainggolan in onze zaak tonen we uiteraard wel de wedstrijden van AS Roma en de Rode Duivels.

Verhuur feestzaal

Een drink houden, een bijeenkomst organiseren met uw vereniging of een evenement organiseren, wordt makkelijker door onze feestzaal te huren. In de zaal beschikken wij over een aparte toog en u kan rekenen op ons personeel om alles in goede banen te leiden.

Prijslijst

Bekijk onze uitgebreide prijslijst om zeker een drankje naar uw keuze te vinden. Wij serveren vele warme en koude dranken en vergeten uiteraard de bierliefhebbers niet. Tijdens het voetbal kijken of op onverwachte momenten serveren wij gratis tapas.

Benefietavond

Een benefiet organiseren, kan altijd in ons café in Mol of in onze feestzaal. Zelf nemen wij eveneens initiatieven om één keer per jaar een benefiet te houden. Ook dit jaar steunen wij het goede doel van een jong meisje.

Contact

Kom gewoon langs in ons café voor plezante momenten. Er is voldoende parking voorzien en we hebben ruime openingsuren:

  • maandag gesloten
  • dinsdag, woensdag en donderdag van 17 tot 24 uur
  • vrijdag van 17 tot 1 uur
  • zaterdag van 13 tot 3 uur
  • zondag van 13 tot 24 uur

 

Café Peir Oan
Contacteer ons!014 96 01 55014 96 01 55