Tel.:014 96 01 55014 96 01 55

Beleef live voetbal van op de eerste rij

Waarover beter praten en discussiëren dan over voetbal? Bij café Peir Oan in Mol komt u zeker terecht tussen de echt voetballiefhebbers. Met live voetbal op een groot scherm moet u geen enkele actie missen. Sluit u ook gerust aan bij onze fanclub van Rode Duivel Radja Nainggolan.

Voetbal

Op een groot scherm voetbal kijken, of sport in het algemeen, doet u met plezier in onze kroeg. De wedstrijden die we tonen, worden aangegeven door de klanten. Is er een duel dat u zeker wil bekijken, laat het ons weten. Alle supporters, van Anderlecht tot Club Brugge, zijn welkom om voetbal samen te beleven. Bij een pintje kan er tijdens en na de match nog uren worden bijgepraat.

Fanclub

Aangezien onze zaakvoerder de broer is van Rode Duivel en AS Roma-speler Radja Nainggolan worden uiteraard alle wedstrijden van de Italiaanse club en België getoond. Om Nainggolan aan te moedigen, hebben wij een fanclub opgericht bij Peir Oan. Sluit u gerust aan bij onze club en volg de prestaties van onze favoriete voetballer op de voet.

Sport

Is er geen voetbal om te tonen en u wil toch een andere sport bekijken? Aarzel niet en vraag het ons. Ons groot scherm staat tot uw beschikking voor eventueel wielrennen, tennis of een andere sport. Nodig zeker ook uw vrienden en vriendinnen uit om in groep naar de wedstrijden te komen kijken. Het belooft een plezante tijd bij ons te worden.

Contact

Live voetbal in Mol bekijken doet u bij Peir Oan. Bezoek het café vóór de aftrap en laat u volledig meeslepen met het populaire spel.

Café Peir Oan
Contacteer ons!014 96 01 55014 96 01 55